Our Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, December 20, 2012

|| 20.12.2012

Assalamualaikum w.b.t,

Saya sengaja mengambil kesempatan menulis entri pada tarikh yg cukup indah ini, 20.12.2012 @ 2012.2012.. Yess MasyaAllah, cantekkan nombornye. Tp nombor tetap no ye uolss, xde yg istimewa atau yg pelik2 ttg nombor ni. Harap uols jgn cepat terpengaruh dgn ape2 crite atau dakyah yg berlaku diluar sane tu ye.. kerana Hanya Allah Yang Maha Mengetahui akan sesuatu, bukan nye nombor.

Cumenye yg rase cam special sket mgkn sbb no tu bergande itu je.. hehehe dan kebarangkalian nak berjumpe dgn tarikh yg cemni mmg lah sgt susahhh kottt.. :D

Menulis kali ini sekadar nk update dimane sekarang ni tgh bz siapkan sticker doilies paper, candy corner dan photo props utk adik kesayangan sy yg akan  melangsungkan perkahwinan pada 22.12 ni, InsyaAllah.

Turut menjoinkan diri membantu x lain x bukan hubby, zahra, achu, pak chu dan tidak ketinggalan kak netty kite.. yeee siap tlg menggayakan props dgn aksi2 mak buyung beliau yg sgt shomel cayalah .. sporting cik netty ni.. I likeee !!

Dear ALL .. Thank u so muchhh for helping ~ ~ Love u all!!

Nnti akan upload photo2 berkaitan ye.. skrg x sempat kot sbb nk sambung buat keje balik.. 

Till then, thanks for reading this entry, n take care uolss ^.^

p/s: sblm tidur jgn lupe gosok gigi.. kalo x lagi 3 tahun gigi runtuh hahahah
# pesanan utk diri sendiri 

1 comment: